Servicii profesionale de traduceri autorizate, legalizate, tehnice, urgente.
Servicii Lingvistice
Informeaza-te rapid!
Foloseste formularul pentru a adresa orice intrebare despre:

pretul traducerilor, durata unei traduceri, legalizarea traducerilor, traduceri tehnice sau traduceri specializate, livrarea traducerilor, modalitatea de lucru, modalitatea de plata.
Nota: datele personale de contact vor fi folosite exclusiv pentru validarea cererii
Vă rugăm să verificaţi cu atenţie corectitudinea datelor introduse în formular.
Urmareste-ne pe Facebook si stai conectat cu serviciile profesionale de traduceri

Servicii Lingvistice

Servicii Lingvistice

servicii lingvistice complete

Servicii Lingvistice „croite” pe măsura clientului

Oferim servicii lingvistice complete adresate atât companiilor multinaţionale, cât şi instituţiilor publice, firmelor cu capital românesc şi persoanelor fizice: traduceri dintr-o gamă largă de domenii şi combinaţii lingvistice (autorizate şi legalizate notarial), subtitrări, localizare software, corectări, DTP.

Fiecare comandă este analizată în mod individual în funcţie de cerinţele şi specificaţiile clientului. Acordăm asistenţă şi consultanţă clientului atât înainte de plasarea comenzii cât şi după executarea comenzii, în vederea implementării cu succes a proiectului. Suntem prompţi şi flexibili şi de aceea nu ne vom supăra dacă intervin schimbări pe durata proiectului, atât în privinţa terminologiei cât şi a timpului de predare.
În viziunea noastră o relaţie de afaceri trebuie să fie reciproc avantajoasă şi de aceea nu vom fi mulţumiţi până când nu vă vom satisface complet cerinţele. Suntem conştienţi de importanţa respectării termenelor de predare şi de faptul că o traducere care nu este predată la timp sau este predată într-o formă inacceptabilă (cu erori de ortografie, terminologie, formatare) poate să nu-i mai fie folositoare clientului sau să îi dăuneze grav intereselor şi reputaţiei sale. De aceea, ne respectăm întotdeauna angajamentele asumate, iar feedback-ul pozitiv primit din partea clienţilor este cea mai mare satisfacţie a muncii noastre.

Pentru noi fiecare client este important, indiferent de valoarea comenzii plasate, şi fiecare comandă este tratată cu aceeaşi seriozitate şi competenţă. De cele mai multe ori, o traducere efectuată corect şi rapid poate fi hotărâtoare pentru dumneavoastră în ceea ce doriţi să întreprindeţi. De aceea, vă punem la dispoziţie şi servicii de traduceri rapide. Mai mult, pentru mai multă operativitate şi pentru că dumneavoastră să câştigaţi timp preţios, traducerile pot fi livrate direct la sediul dumneavoastră.

Servicii Lingvistice

Informeaza-te rapid!
Foloseste formularul pentru a adresa orice intrebare despre:

pretul traducerilor, durata unei traduceri, legalizarea traducerilor, traduceri tehnice sau traduceri specializate, livrarea traducerilor, modalitatea de lucru, modalitatea de plata.
Nota: datele personale de contact vor fi folosite exclusiv pentru validarea cererii
Vă rugăm să verificaţi cu atenţie corectitudinea datelor introduse în formular.
garantie traduceri - Servicii Lingvistice noutăţi
Proiect de fuziune Proiect de fuziune între METAFRASIS SRL și METAFRASIS CONSULTANTA SRL
Data afișării 02 iunie 2014. Documentul poate fi accesat aici.
Garanția calității la tarife competitive! Pentru noi fiecare client este unic şi încercăm să ne adaptam perfect nevoilor si cerintelor lui, atât în privinţa termenelor de predare cât şi în privinţa terminologiei, formatului şi a preţului.
Anunt Ne-am mutat pe Strada Hatmanul Arbore nr. 15-19, lângă Spitalul de Urgenţă Floreasca. Pentru detalii, vă rugăm să accesaţi pagina de contact.
Externalizare Traduceri În mediul curent de afaceri există o presiune continuă de a fi eficient şi de a avea costuri minime de funcţionare. Înfiinţarea propriului departament de traduceri s-a dovedit de multe ori a nu fi o alegere bună, având în vedere faptul că de cele mai multe ori volumul de lucru nu este constant, iar câteva persoane nu pot face faţă cerinţelor de traduceri urgente... continuare
Testaţi-ne gratuit! Pentru a vă convinge de calitatea serviciilor prestate, suntem de acord să efectuăm traduceri de test. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi.
- Avem experienţă în gestionarea unor proiecte complexe de traduceri pentru companii multinaţionale, companii cu capital străin, instituţii publice.
- Respectăm întotdeauna termenele de predare şi cerinţele clientului
- Avem termene de plată flexibile
- Datorită organizării interne şi a numărului mare de traducători permanenţi putem asigura traduceri urgente care par imposibil de realizat altor birouri de traduceri, respectând standardele de calitate şi la un preţ corect.
- Avem tarife competitive care se adaptează perfect bugetelor dvs.
Copyright © Metafrasis SRL

Metafrasis S.R.L. - Servicii profesionale de traduceri autorizate, legalizate, tehnice, urgente. Traduceri in limbi: Greaca, Engleza, Spaniola, Franceza, Germana, Portugheza, Olandeza, Suedeza, Ceha, Slovaca, Bulgara, Maghiara, Turca, Araba, Chineza, Japoneza, Rusa, Ucraineana

METAFRASIS SRL
STR. HATMANUL ARBORE, NR. 15-19, etaj 4, ap. 406, INTERFON 406, SECTOR 2, BUCURESTI
(langa Spitalul de Urgenta Floreasca, in aceeasi cladire cu Policlinica Regina Maria Floreasca) TEL/FAX: 021.211.05.78
MOBILE: 0722.66.36.85
EMAIL: office@metafrasis.ro
WEB PAGE: www.metafrasis.ro
GOOGLE+ PAGE: plus.google.com/115421408032866567002
FB PAGE: www.facebook.com/Traduceri.Bucuresti.Metafrasis